2012-01-01

2012

Nytt år nu alltså! Har bestämt mig för vilken klubb ja ska tävla nästa år. Blir Vänersborgs Ryttarförening :)

http://www.vanersborgsryttarforening.com/


Ser fram emot det kommande tävlingsåret! :)

För övrigt har dagen varit lugn. Longerat lite tokiga hästar samt rastat några lösa i ridhuset. Dags att sätta igång allihop nu. Spännande.. :)

Inatt kom Malin tillbaka med Arctic, Sibon och Danny, så nu är alla hästar hemma igen :) Tanken var att dom skulle gått i hage idag, men eftersom vädret varit skit var det alltså dom som fick strosa runt i ridhuset en stund var :)

Även ridit Amber nu på eftermiddagen, knasigt nog så känns hon inte fräsch :( Så ska be Lisen kolla på henne imorrn, annars får de blir mer vila eller helt enkelt boka ny tid för koll.. Så tråkigt nu när hon vilat tre veckor och vi var laddade för att köra igång o börja träna ordentligt! Har bokat träning för Peter Markne den 12 och allt :( Jaja, inte mycket att göra åt just nu. Årets mål är att kvala the Tour of Amateurs i Falsterbo i år igen, och det lyckades vi med förra året när vi börja kvala i slutet på april :) I höst hoppas ja även de blir 135 cm debut med Skrållan!

Nu är det sovdags. Emma drar till Jägersro med en av hästarna imorrn bitti, så ja blir själv hela morgonen imorrn igen.. Jaja :)

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Share |

1 personer har kommenterat 2012

  1. Linnea Larsson
    14:21:17 den 2012-01-03
    Gillar skarpt att du äntligen hittat rätt klubb ;)

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: