2012-02-07

Liten julafton

Liten julafton var vad det var igår när ja hämtade detta paketet på posten :)



Paketet innehöll tre nya Horsewaretäcken till Amber :) Ett nytt 200grams utetäcke med hals, i strl 140cm. Och hon drunknade inte!! ;)

Sedan var det ett tjockt fleecetäcke med hals som hon fick inviga när vi åkte på premiärtur till ridhuset igår. Nu är hon färdigbehandlad från sin ringorm!! :)



Tredje täcket var ett vanligt tunt undertäcke. Perfekt att ha under täcken som inte sitter helt hundra, eller sen till sommaren när man ska på tävling osv :)



Planen med att åka till ridhuset var att få hoppat Skrållan lite, men för det första var hon alldeles för laddad och sedan var underlaget ingen hit :( Tråkigt. Funkar ju att skutta på, men får åka till annat ridhus när det är dags för riktig hoppning..

Så passet blev helt enkelt mycket lösörande arbete. Hon var riktigt fin mot slutet! Dock märks det (och syns märkte jag nu när jag red med spegel..) att hon tappat mycket under de veckorna hon stått :( Hoppas hon tar sig hyffsat fort. Hon äter som en häst iaf! ;)

Som ni ser på bilden ovan så fick hon ha sin nya La Kim luva på sig. Sitter helt okej med tränset på ändå?

Är grymt tävlingssugen nu! Har faktiskt anmält till en 120cm i Lidköping första helgen i mars. Tror det kan bli en lagom första tävling för säsongen :)



Måndagen den 20e är det dags för hoppträning för Pär-Ola Nyström. Ska försöka dra igång regelbundna träningar i Älvängen, Ale Ridsport. Är du intresserad är det bara att kontakta mig. Enstaka platser kvar den 20e :) Så fort det blir utomhusväder kör vi i stora padocken på LERK!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

0 personer har kommenterat Liten julafton


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: