2011-12-29

Mellandagsrea.

Halva dagen till ända. Alla hästar är färdigmotionerade för idag, dvs gått i skrittmaskinen ;) Mona och Sture har ridits lite lätt i ridhuset då dom ska sättas igång nu. Merra och Amber står ute i hagen, om dom inte blåst bort vid de här laget.. Så dom ska plockas in sen, Amber ska gå i skritten, Texas o Thriller på bandet, fodra och slutligen lite trim på Amber i ridhuset :)

Sitter och kollar lite rea på nätet för några köpcenter har ja inte i närheten :P Klickade hem en boxgardin igår. Beställde egentligen en i somras innan Falsterbo, men leveransen dröjde, så då kunde de lika gärna va tyckte ja :P Så nu när ja är ute i god tid borde den ju hinna komma innan evetuella meeting i sommar ;) Exakt en sån här blir det, fast Emelie Olsson då :P



Har ni några tips på bra sidor med mkt rea? Både i hästväg och annat :)

Sedan väntar jag med spänning på mina nya plagg från Equlinies vårkollektion 2012, som ja beställde redan i augusti. Ett par ljus/mellangrå ridbyxor med knallrosa kanter på fickor och detaljer, samt en marinblå/vit tävlingsskjorta med krås. Nice!

Sedan lär det nog bli en heel del shopping under Göteborg Horse Show! Jag fyller ju faktiskt även år under lördagen där :)

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

0 personer har kommenterat Mellandagsrea.


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: