2011-12-15

Klantamber.

Haft en relativt lugn dag idag. Va rätt skönt eftersom jag aldrig fick sovit igår..

Anna va ledig idag, så var bara jag, Emma och Minge som jobbade. Stressade inte allt för mkt utan jobbade på i vanlig takt och tog lite senare frukost bara. Efter frukost hade vi varsin häst att rida, Ceasar och Sture, och Lisen skulle rida Matrix :)

När förmiddagsjobbet var gjort tog vi lunch direkt då Emma skulle till Bollerup och besikta Bronco. Besiktningen gick bra och förmodligen är han såld till Mexikanarna som var här och provade honom i förra veckan :)

Så jag var alltså själv i stallet på eftermiddagen, var dock ingen stress. Några hästar skulle gå på bandet, några plockas in och nattas, putsa och städa lite, promenera med Perra som är nykastrerad samt fodra och sopa :)

När vi fodrat och sopat så lämnade vi stallet redan klockan fem idag. Skönt! :) Eller nej efter de skulle jag spola av benen på Amber och borsta henne lite. Hon dansade runt i groomen som vanligt och lyckades fläka upp ena sidan på bakskon, så de va ju bara att leka hovslagare och dra av skon. Hoppas inte hon är öm imorrn eftersom hon även lyckades trampa in ena sidokappan lite i sulan..

Va nere i huset närmare sex, tog en dusch och sitter nu i soffan framför tvn. Ätit lite nudlar (läs mat, haha), och ska upp till stallet och slänga till hästarna sitt kvällshö vid halv nio :)

Imorgon blir det återigen lugnt, möjligtvis någon häst att rida. Hästarna har ju vintervila och Peder är iväg o tävlar i London, Olympia. Han blev förresten placerad med H&M Cash In (Danny) i 150cm och hade 4 fel med Sibon i 145cm idag. Imorgon ska även en av hästara visas för Jan Brink, spännande. Och nej, det är ett hoppstall, men denna rör sig även riktigt trevligt :P

Längtar till tävlingsstart år 2012!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Share |

0 personer har kommenterat Klantamber.


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: